Erni – Erni Beautycare

★★★★★

“Ik had een hele slechte website, niet te traceren… wel veel geld voor betaald.
Een vriendin adviseerde mij om is bij Rene te kijken. Hij heeft mij echt geholpen alles weer op de rails te krijgen, ik ben nu goed te traceren. De klanten kunnen nu online inloggen, het is duidelijk en overzichtelijk. Het scheelt mij tijd, en het levert mij meer klandizie op. Kortom ik ben heel erg blij dat alles nu zo goed loopt, dankzij Rene!! Hartelijk bedankt!”

Gabriel – Bureau AanZ

★★★★★

“Top! De service is uitstekend. Eemsdelta denkt goed mee, is uiterst snel in handelen en neemt je goed mee in het hele proces. Absoluut een aanrader, erg tevreden!”

Eser – Beauty by Su

★★★★★

“Sinds wij samenwerken met Eemsdelta Media is ons bedrijf meetbaar gegroeid. Rene en collega’s zijn (zeer) snel in het reageren op vragen, denken mee en komen met oplossingen. Voor deze mensen is niets onmogelijk en dat maakt dat het samenwerken aangenaam. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!”

De eerste stap naar een succesvolle website!

 

Vul het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We denken graag met jou mee om je online positionering te verbeteren en hoe je meer klanten kan krijgen met een krachtige website.