Asyra Pro bioresonantie

PRAKTIJKGEGEVENS

drs. Michel H.F. de Vries
Vlamoven 5, 9792 TK Ten Post
tel. : 0634487103 (met voice mail)

ASYRA PRO BIORESONANTIE

(Asy komt van Asylum: plaats van herstel, RA is afkorting Resonantie Analyse en PRO komt van Photon Resonance Optimization).

 

Het Asyra systeem is een nieuwe ontwikkeling van de Amerikaan J. Galloway (Utah, USA). Asyra spoort met behulp van een computer gestuurd programma via de meridianen (energiebanen) verstoringen en blokkades op. De behandeling is er op gericht om deze blokkades op te heffen met behulp van digitale homeopathie.

 

Er wordt gestart met een meting (screening) van ongeveer 40 organen en systemen in het lichaam, de comprehensive analysis. Vervolgens wordt met de comprehensive analysis in de software databank / bibliotheek gezocht wat nodig is om de organen die uit balans zijn geraakt, weer in balans te brengen. Het Asyra systeem zoekt volautomatisch naar het oorzakelijk verband van de klachten door het testen van duizenden homeopathische middelen, celzouten, Bach- en bush bloesems, kruiden en nosoden van bacteriën, virussen, parasieten en schimmels. Hierdoor wordt een beeld van de gezondheidstoestand gevonden en hoe deze kan worden verbeterd. De cliënt krijgt door de frequenties van de relevante middelen al een eerste aanzet tot behandeling. Vervolgens kunnen er nog vele testen/protocollen worden gedaan, al naar gelang het klachtenpatroon en de resultaten van de comprehensive analysis. De frequenties, die aldus zijn gevonden, kunnen in een individuele homeopathische verdunning in een flesje neutrale vloeistof (gesealed) en / of speciale ASYRA-laserpen worden ingeprent. De frequenties in de laser worden toegediend en het (de) flesje(s) wordt(en) mee naar huis genomen.

 

Een zeer belangrijke ondersteuning van de Asyra behandeling is een voor dat moment optimale voeding: een persoonlijk dieet voor de periode na de behandeling. Het dieet wordt verkregen via een meting met de Asyra Pro. Een lijst kan worden uitgedraaid met voedingsmiddelen, welke gedurende een aantal weken niet of nauwelijks gegeten mogen worden. Hierna kunnen in het algemeen de meeste voedingsmiddelen weer gegeten worden.

 

De Asyra kan tevens aangeven welk voedingssupplement gebruikt moet worden als aanvulling op de normale voeding. Het betreft vaak een geconcentreerde vorm van één of meerdere vitaminen, mineralen of andere zogeheten nutrïenten.