Rathera bioresonantie

PRAKTIJKGEGEVENS

drs. Michel H.F. de Vries
Vlamoven 5, 9792 TK Ten Post
tel. : 0634487103 (met voice mail)

RATHERA BIORESONANTIE

Rathera komt van: RAdionische THERApie. Bioresonantie is een verzamelbegrip voor de behandelingsmethoden met behulp van elektromagnetische signalen. Iedere soort materie en ook elk orgaan heeft een eigen specifieke elektromagnetische frequentie. Er is een nauwe relatie tussen energie, de elektromagnetische frequentie en de erbij behorende stof.

 

De elektromagnetische frequenties of signalen van de cliënt gaan via een hand of voetelektrode en de hier aan gekoppelde kabel naar de Rathera. Deze frequenties worden in de Rathera gesplitst in harmonische en niet-harmonische frequenties. De harmonische frequenties worden versterkt. De niet-harmonische frequenties worden omgepoold tot harmonische frequenties en daarna versterkt. Dit geheel aan frequenties wordt via een tweede elektrode aan de client teruggegeven.

 

Het betreft een behandeling met gemodificeerde eigen frequenties. Afhankelijk van de klachten worden de tijd van de therapie, de mate van versterking van de frequenties en het frequentiefilter (versterking boven of onder bepaalde frequenties) ingesteld. Het lichaam wordt hierdoor in balans gebracht.

 

Naast deze verbetering is het lichaam nu ontvankelijker voor de via de EAV of de Vegatest uitgemeten gunstig werkende homeopathische middelen. Deze zullen beter aanslaan. De homeopatische middelen kunnen zowel als elektromagnetische frequenties via de Rathera worden toegediend aan de cliënt dan wel ingeprint worden in een druppel flesje met neutrale vloeistof (gesealed), dat de cliënt mee naar huis neemt. Gangbare middelen kunnen uiteraard ook worden besteld bij de apotheek of bij diverse firma’s.

 

Na de behandeling is het verstandig om gedurende twee etmalen geen alcohol te gebruiken, maar wel veel water te drinken.

 

De Rathera is ontwikkeld door drs. P. J. Romeijn.

 

Het inprinten van homeopathische frequenties kan eveneens via de homöoprint van Staufen.