Magnetiseren

PRAKTIJKGEGEVENS

drs. Michel H.F. de Vries
Vlamoven 5, 9792 TK Ten Post
tel. : 0634487103 (met voice mail)

MAGNETISEREN

Het is een oeroude methode om helende energie over te brengen naar het lichaam middels handoplegging. Dit gebeurt door de hand(en) op bepaalde afstanden van het lichaam verwijderd, langzaam te bewegen van de voeten naar het hoofd. De kleinste afstand van de hand(en) van de therapeut tot het lichaam van de cliënt is 5 cm. Het gaat om de lagen van de aura, de chakra’s en de diepere energetische systemen.

 

Allereerst wordt negatieve en of overtollige energie uit gebieden van pijn, spanning en andere klachten weggehaald (blokkade gebieden). Hierdoor verbetert de energiestroom door het lichaam en wordt de balans van het energetisch systeem hersteld.

 

Daarna wordt verse positieve energie vanuit de universele, overal aanwezige energie gekanaliseerd via de therapeut. De hand(en) van de therapeut brengt (brengen) deze positieve energie vervolgens in het energetisch systeem van de cliënt. Het resultaat is dat het zelf-helend vermogen van de cliënt wordt gestimuleerd.

 

Zij nog vermeld, dat de chakra’s en de lagen van de aura verbonden zijn met lichaam en geest, waardoor geestelijke problemen ook blokkades kunnen geven.

 

Post Michel magnetiseert uitsluitend na overleg met cliënt in specifieke situaties.