Disclaimer

PRAKTIJKGEGEVENS

drs. Michel H.F. de Vries
Vlamoven 5, 9792 TK Ten Post
tel. : 0634487103 (met voice mail)

Disclaimer

Deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het is echter niet uitgesloten dat u informatie tegenkomt die onvolkomenheden bevat. Aan deze site kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Hoewel alle therapieën van Post Michel effectief zijn in het bevorderen van herstel- en bewustwordingsprocessen zijn de therapieën niet bedoeld als vervanging van medische interventie.
De therapieën van Post Michel zijn gereedschappen en middelen, maar niet de enige en sluiten geen enkele andere geneeswijze of behandeling uit.

 

Indien U wilt stoppen met medicijnen, therapieën of interventies van een andere discipline is dat iets tussen u en de desbetreffende medisch specialist, huisarts of therapeut. De therapieën van Post Michel kunnen genezing versnellen. Daarom is het belangrijk om contact over de medicatie en of andere therapie te blijven houden met degene die deze heeft voorgeschreven.

 

Post Michel neemt geen enkele verantwoordelijkheid over van andere therapievormen en therapeuten. Post Michel onthoudt zich van uitspraken over behandelingen, medicaties of interventies van andere disciplines.

 

Hoewel de therapieën van Post Michel zeer goede resultaten hebben opgeleverd, is het niet gegarandeerd dat het voor een ieder zal werken. U blijft te allen tijde verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid, genezings- en bewustwordingsproces en voor wat u met de therapieën van Post Michel doet. De verantwoordelijkheid kan ook nooit worden afgewenteld op degenen die de therapieën hebben ontwikkeld en uitgevonden.

 

Post Michel is ook niet verantwoordelijk voor de aan deze site gekoppelde bestanden en sites van derden.